De kracht van qommon

Christiaan_van_Capelleveen_qommon

qommon.

qommon is een samenstelling van ‘communicatie’ (qomm) en ‘aan’(on): ik wil graag jouw visuele communicatie aanzetten of anders gezegd jouw vastgoed tot leven brengen.

qommon spreek je uit als het Engelse woord ‘common’ dat ‘gewoon betekent. Normaal doen, geen moeilijke woorden, geen gekkigheid. Het is toch fijn als jij snapt waarvoor je mij betaalt?

qommon staat ook voor ‘come on’, kom op! Een kreet die je elk weekend langs de sportvelden hoort en die zegt dat je er als team tegenaan gaat. Dat wil ik ook, samen(werken) met jou en winnen!

Samenwerken?

Het logo is de kers op de taart door zijn herkenbare en eenvoudige uitstraling. Met een knipoog naar het welbekende ‘aan’ knopje van bijvoorbeeld je afstandbediening, je beeldscherm of koffiezetapparaat. Vanaf nu zie je qommon overal.

Ik sta voor een gezonde maatschappij en creatief brein. Het draait om mensen, verbinding en een gezonde, dynamische levensstijl. Sporten houdt je scherp en vermindert stress. Dus wil je liever een rondje fietsen of hardlopen om kennis te maken?

Let's go!